Program szkolenia 10.06. : 10.06__11.06_program_szkolenia___.pdf

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Wejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Centm Doradztwa Rolniczgo w Brwinowie
FORMULARZ
HARMONOGRAM ZAJ Ć
Nazwa formy edukacyjnej: „Prowadzenie działalności przetwórczej na poziomie gospodarstwa rolnego"
Termin realizacji:
Miejsce realizacji:
warsztaty z zakresu przetwórstwa spożywczego.
10.06-11.06.2021r.
CDR Oddział w Radomiu, ul. Chorzowska 16/18
Data
Czas realizacji
(godzina
od — do)
19:15
Liczba
godz.
30 min
30 min
45 min
60 min
120 min
45 min
45 min
90 min
(2x45min)
15 min
45 min
Temat zajęć
Sniadanie
Rejestracja uczestników warsztatów
Wykład: vvymagania sanitarne, higieniczne;
zagrożenia w przetwórsnvie Țvności,
bezpł eczeństwo żywności
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa zbóž
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa
owocow
Obiad
Wykład: Technologie produkcji w przetwórstwie
spožy.vczym
Wykład: Regulacje sprzedaży produktów
przetworzonych w gospodarstwie rolnym — RHD i
średnia
Przerw a
Wykład: Aspekty prałvno — administracyjne
towarzyszące zakładaniu małego przetuórstwa
Kolacja
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Wejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Czas realizacji
Data
od — do)
8:00
15:45
Liczba
godz.
180 min
15 min
120 min
45 min
15min
60 min
Temat zajęć
Sniadanie
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mleka
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Wykład: działania związane z ochroną
lub/i zmianami klimatu: które
można zastosować przy przetwórstwie
spożywczym - dobre praktyki w tym zakresie
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Obiad
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom


Program szkolenia 8.07. : 10.06__11.06_program_szkolenia___.pdf

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Wejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Centm Doradztwa Rolniczgo w Brwinowie
FORMULARZ
HARMONOGRAM ZAJ Ć
Nazwa formy edukacyjnej: „Prowadzenie działalności przetwórczej na poziomie gospodarstwa rolnego"
Termin realizacji:
Miejsce realizacji:
warsztaty z zakresu przetwórstwa spożywczego.
10.06-11.06.2021r.
CDR Oddział w Radomiu, ul. Chorzowska 16/18
Data
Czas realizacji
(godzina
od — do)
19:15
Liczba
godz.
30 min
30 min
45 min
60 min
120 min
45 min
45 min
90 min
(2x45min)
15 min
45 min
Temat zajęć
Sniadanie
Rejestracja uczestników warsztatów
Wykład: vvymagania sanitarne, higieniczne;
zagrożenia w przetwórsnvie Țvności,
bezpł eczeństwo żywności
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa zbóž
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa
owocow
Obiad
Wykład: Technologie produkcji w przetwórstwie
spožy.vczym
Wykład: Regulacje sprzedaży produktów
przetworzonych w gospodarstwie rolnym — RHD i
średnia
Przerw a
Wykład: Aspekty prałvno — administracyjne
towarzyszące zakładaniu małego przetuórstwa
Kolacja
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom

„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Wejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Czas realizacji
Data
od — do)
8:00
15:45
Liczba
godz.
180 min
15 min
120 min
45 min
15min
60 min
Temat zajęć
Sniadanie
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mleka
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Wykład: działania związane z ochroną
lub/i zmianami klimatu: które
można zastosować przy przetwórstwie
spożywczym - dobre praktyki w tym zakresie
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Obiad
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom


  • Czas wytworzenia: 13-10-24 06:20
  • Czas udostępnienia: 13-10-24 06:20

Historia zmian

8575 Dodanie Rekrutacja uczestników projektu WIEDZA I INNOWACJE - II. z 24-08-2023 10:09:04 dokonane przez Tomasz Majewski
Zmiany
  1. Tytuł informacji
  2. Alias
  3. Tekst wstępny
  4. Stan
  5. Kategoria
  6. Data utworzenia
  7. Autor
  8. Inny autor
  9. Data modyfikacji
  10. Autor modyfikacji
  11. Data opublikowania
  12. Obrazy
  13. Dostęp
Funkcje Biuletynu informacji Publicznej kontrolowane są przez pakiet rozszerzeń JooBIP 0.11.2