Program szkolenia 10.06. : 10.06__11.06_program_szkolenia___.pdf
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Wejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Centm Doradztwa Rolniczgo w Brwinowie
FORMULARZ
HARMONOGRAM ZAJ Ć
Nazwa formy edukacyjnej: „Prowadzenie działalności przetwórczej na poziomie gospodarstwa rolnego"
Termin realizacji:
Miejsce realizacji:
warsztaty z zakresu przetwórstwa spożywczego.
10.06-11.06.2021r.
CDR Oddział w Radomiu, ul. Chorzowska 16/18
Data
Czas realizacji
(godzina
od — do)
19:15
Liczba
godz.
30 min
30 min
45 min
60 min
120 min
45 min
45 min
90 min
(2x45min)
15 min
45 min
Temat zajęć
Sniadanie
Rejestracja uczestników warsztatów
Wykład: vvymagania sanitarne, higieniczne;
zagrożenia w przetwórsnvie Țvności,
bezpł eczeństwo żywności
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa zbóž
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa
owocow
Obiad
Wykład: Technologie produkcji w przetwórstwie
spožy.vczym
Wykład: Regulacje sprzedaży produktów
przetworzonych w gospodarstwie rolnym — RHD i
średnia
Przerw a
Wykład: Aspekty prałvno — administracyjne
towarzyszące zakładaniu małego przetuórstwa
Kolacja
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Wejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Czas realizacji
Data
od — do)
8:00
15:45
Liczba
godz.
180 min
15 min
120 min
45 min
15min
60 min
Temat zajęć
Sniadanie
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mleka
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Wykład: działania związane z ochroną
lub/i zmianami klimatu: które
można zastosować przy przetwórstwie
spożywczym - dobre praktyki w tym zakresie
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Obiad
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Centm Doradztwa Rolniczgo w Brwinowie
FORMULARZ
HARMONOGRAM ZAJ Ć
Nazwa formy edukacyjnej: „Prowadzenie działalności przetwórczej na poziomie gospodarstwa rolnego"
Termin realizacji:
Miejsce realizacji:
warsztaty z zakresu przetwórstwa spożywczego.
10.06-11.06.2021r.
CDR Oddział w Radomiu, ul. Chorzowska 16/18
Data
Czas realizacji
(godzina
od — do)
19:15
Liczba
godz.
30 min
30 min
45 min
60 min
120 min
45 min
45 min
90 min
(2x45min)
15 min
45 min
Temat zajęć
Sniadanie
Rejestracja uczestników warsztatów
Wykład: vvymagania sanitarne, higieniczne;
zagrożenia w przetwórsnvie Țvności,
bezpł eczeństwo żywności
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa zbóž
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa
owocow
Obiad
Wykład: Technologie produkcji w przetwórstwie
spožy.vczym
Wykład: Regulacje sprzedaży produktów
przetworzonych w gospodarstwie rolnym — RHD i
średnia
Przerw a
Wykład: Aspekty prałvno — administracyjne
towarzyszące zakładaniu małego przetuórstwa
Kolacja
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Wejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Czas realizacji
Data
od — do)
8:00
15:45
Liczba
godz.
180 min
15 min
120 min
45 min
15min
60 min
Temat zajęć
Sniadanie
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mleka
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Wykład: działania związane z ochroną
lub/i zmianami klimatu: które
można zastosować przy przetwórstwie
spożywczym - dobre praktyki w tym zakresie
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Obiad
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
Program szkolenia 8.07. : 10.06__11.06_program_szkolenia___.pdf
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Wejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Centm Doradztwa Rolniczgo w Brwinowie
FORMULARZ
HARMONOGRAM ZAJ Ć
Nazwa formy edukacyjnej: „Prowadzenie działalności przetwórczej na poziomie gospodarstwa rolnego"
Termin realizacji:
Miejsce realizacji:
warsztaty z zakresu przetwórstwa spożywczego.
10.06-11.06.2021r.
CDR Oddział w Radomiu, ul. Chorzowska 16/18
Data
Czas realizacji
(godzina
od — do)
19:15
Liczba
godz.
30 min
30 min
45 min
60 min
120 min
45 min
45 min
90 min
(2x45min)
15 min
45 min
Temat zajęć
Sniadanie
Rejestracja uczestników warsztatów
Wykład: vvymagania sanitarne, higieniczne;
zagrożenia w przetwórsnvie Țvności,
bezpł eczeństwo żywności
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa zbóž
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa
owocow
Obiad
Wykład: Technologie produkcji w przetwórstwie
spožy.vczym
Wykład: Regulacje sprzedaży produktów
przetworzonych w gospodarstwie rolnym — RHD i
średnia
Przerw a
Wykład: Aspekty prałvno — administracyjne
towarzyszące zakładaniu małego przetuórstwa
Kolacja
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Wejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Czas realizacji
Data
od — do)
8:00
15:45
Liczba
godz.
180 min
15 min
120 min
45 min
15min
60 min
Temat zajęć
Sniadanie
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mleka
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Wykład: działania związane z ochroną
lub/i zmianami klimatu: które
można zastosować przy przetwórstwie
spożywczym - dobre praktyki w tym zakresie
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Obiad
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Centm Doradztwa Rolniczgo w Brwinowie
FORMULARZ
HARMONOGRAM ZAJ Ć
Nazwa formy edukacyjnej: „Prowadzenie działalności przetwórczej na poziomie gospodarstwa rolnego"
Termin realizacji:
Miejsce realizacji:
warsztaty z zakresu przetwórstwa spożywczego.
10.06-11.06.2021r.
CDR Oddział w Radomiu, ul. Chorzowska 16/18
Data
Czas realizacji
(godzina
od — do)
19:15
Liczba
godz.
30 min
30 min
45 min
60 min
120 min
45 min
45 min
90 min
(2x45min)
15 min
45 min
Temat zajęć
Sniadanie
Rejestracja uczestników warsztatów
Wykład: vvymagania sanitarne, higieniczne;
zagrożenia w przetwórsnvie Țvności,
bezpł eczeństwo żywności
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa zbóž
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa
owocow
Obiad
Wykład: Technologie produkcji w przetwórstwie
spožy.vczym
Wykład: Regulacje sprzedaży produktów
przetworzonych w gospodarstwie rolnym — RHD i
średnia
Przerw a
Wykład: Aspekty prałvno — administracyjne
towarzyszące zakładaniu małego przetuórstwa
Kolacja
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Wejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
Instytucja Zarządzająca PROW 2014-2020 — Mnłster Rolnictwa i Rozwoju Wsi
Materiał opracowany przez Stcwarzyszenie Lokalna Grupa Działania Zaścianek Mazowsza"
wsp&finansowany ze śrfflkó•.v unii Europejskiej w ramach Działania 19 Wsparcie dla rozwoju lokalnego ramach
Poddziałanie 192 Wsparcie na wdrażanie operacji w ramach strategii rozwoju lokalnego kierowanego przez społeczność
Programu Rozwoju Wiejskich na lata 2014-2020
Czas realizacji
Data
od — do)
8:00
15:45
Liczba
godz.
180 min
15 min
120 min
45 min
15min
60 min
Temat zajęć
Sniadanie
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mleka
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Wykład: działania związane z ochroną
lub/i zmianami klimatu: które
można zastosować przy przetwórstwie
spożywczym - dobre praktyki w tym zakresie
Przerw a
Warsztaty i pokaz podukcyjny przetwórstwa mięsa
Obiad
Prowadzący zajęcia
(imię i nazwisko)
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom
CDR Radom