header image
Strona główna Senior+ Nabór na stanowisko opiekun i pracownik sprzątający w Dziennym Domu Senior+ w Rzekuniu
Nabór na stanowisko opiekun i pracownik sprzątający w Dziennym Domu Senior+ w Rzekuniu PDF Drukuj Email
Autor (źródło): Anita Sipowicz
czwartek, 30 stycznia 2020 15:49, 519 odsłon

Ośrodek Pomocy Społecznej w Rzekuniu ogłasza nabór na stanowisko pracownik sprzątający w Dziennym Domu "Senior+" w Rzekuniu w ramach projektu „Kompleksowy system wsparcia osób starszych zamieszkujących Gminę Rzekuń” współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego  w ramach Osi Priorytetowej IX ”Wspieranie włączenia społecznego i walka z ubóstwem” Działania 9.2 „Usługi społeczne i usługi opieki zdrowotnej” Poddziałania 9.2.1 „Zwiększenie dostępności usług społecznych” Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Mazowieckiego na lata 2014-2020.

{BIP-13710-CCF_000096.pdf}

Informacja o wynikach naboru: {BIP-13711-CCF_000097.pdf}, {BIP-13712-CCF_000098.pdf}

Poprawiony: poniedziałek, 27 grudnia 2021 16:30

Wodociągi

Czy wiesz, że...

Zarządzeniem Nr 322 Prezesa Rady Ministrów w sprawie wprowadzenia stopnia alarmowego na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, wprowadza się pierwszy stopień alarmowy ALFA-CRP, dotyczący cyberprzestrzeni, na obszarze całego kraju. Stopień alarmowy obowiązuje od niedzieli 5 grudnia 2021 r. (od godz. 23:59) do piątku 10 grudnia 2021 r. (do godziny 23:59).

Naszą witrynę przegląda teraz 57 gości